SEARCH

Enter your search query in the box above ^, or use the forum search tool.

You are not logged in.

#1 2016-01-17 19:04:42

12oclocker
New Member
Registered: 2014-11-23
Posts: 7

Configure Printers dissappears during "searching for drivers"

using Bunsenlabs RC1
System->Printers->Configure Printers
The network detects all my printers... HL-4040CN, HL4150CDN, etc
But no matter which printer or options I select, when I try to continue, the screen says...
"searching for drivers" for about 1 second
Then everything dissappears

I tried...
sudo apt-get install --reinstall cups
but still having the same problem

I was able to get the printer working by doing this...
System->Printers->Configure Printers
for URI enter DNS name of the printer.. http://HL-4040CN
Select printer from database->Generic->PCL Laser->check duplexer if enabled->Setup the Names and your done

But I noticed on crunchbang (on a different laptop) it detects and uses a pxlcolor driver for the printer.
I have no problems with anything dissappearing on crunchbang, just the bunsenlabs distro.
It seems I cannot select anything except URI for bunsenlabs distro.
or I get the "searching for drivers" for about 1 second
Then everything dissappears

Last edited by 12oclocker (2016-01-17 19:30:27)

Offline

Help fund CrunchBang, donate to the project!

#2 2016-01-18 00:59:13

12oclocker
New Member
Registered: 2014-11-23
Posts: 7

Re: Configure Printers dissappears during "searching for drivers"

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Copyright © 2012 CrunchBang Linux.
Proudly powered by Debian. Hosted by Linode.
Debian is a registered trademark of Software in the Public Interest, Inc.
Server: bleh

Debian Logo