SEARCH

Enter your search query in the box above ^, or use the forum search tool.

You are not logged in.

#1 2013-01-03 13:33:43

stecco
Member
Registered: 2012-11-01
Posts: 15

Statler BPO and windows xp

I'm trying to install statler next to windows xp.
I've made three partitions,
sda1=windope xp
sda2= #! root partition
sda5= swap
sda6= #! /home

after the installation when I turn on the pc grub can't see windows xp: so I boot #!, logging in and typing

sudo update-grub

and when I reboot grub could see #! and xp. But this time if I select #! it stops at

waiting for /dev to be fully populated...

Anyone have any ideas??


Stat rosa pristina nomen, nomina nuda tenemus.

Offline

Be excellent to each other!

#2 2013-01-03 13:38:41

xaos52
The Good Doctor
From: Planet of the @s
Registered: 2011-06-24
Posts: 4,602

Re: Statler BPO and windows xp

You mean your system "hangs" after displaying that message?

Offline

#3 2013-01-03 14:37:36

stecco
Member
Registered: 2012-11-01
Posts: 15

Re: Statler BPO and windows xp

yep you got it.  smile

Last edited by stecco (2013-01-03 14:38:59)


Stat rosa pristina nomen, nomina nuda tenemus.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Copyright © 2012 CrunchBang Linux.
Proudly powered by Debian. Hosted by Linode.
Debian is a registered trademark of Software in the Public Interest, Inc.

Debian Logo