SEARCH

Enter your search query in the box above ^, or use the forum search tool.

You are not logged in.

#1 2013-10-31 09:42:18

daz4126
#! Member
From: Manchester
Registered: 2013-04-23
Posts: 51
Website

Compositing Needs Restart on Boot

Hi,

I've just installed #! on a new laptop and everything is fine except for one slight annoyance:

When it boots up, the icons in the tint2 menu at the top are 'smudgy'. If I restart compositing then this fixes the problem straight away.

Does anybody know why this might be happening (and how to stop it) or how I could automate the 'restart compositing' on boot up?

Thanks,

DAZ

Offline

Help fund CrunchBang, donate to the project!

#2 2013-10-31 12:39:45

brontosaurusrex
#! Red Menace
Registered: 2012-06-15
Posts: 1,171

Re: Compositing Needs Restart on Boot

you could probably try increasing that "sleep 2s" in openbox autostart;

## Group start:
## 1. nitrogen - restores wallpaper
## 2. compositor - start
## 3. sleep - give compositor time to start
## 4. tint2 panel
(\
nitrogen --restore && \
cb-compositor --start && \
sleep 2s && \
tint2 \
) &

or adding

cb-compositor --restart

later on.

Last edited by brontosaurusrex (2013-10-31 12:42:01)

Offline

#3 2013-10-31 14:25:19

daz4126
#! Member
From: Manchester
Registered: 2013-04-23
Posts: 51
Website

Re: Compositing Needs Restart on Boot

Thanks Brontosaurusrex!

I added this line:

(sleep 3s && cb-compositor --restart) &

There's a very slight delay, but that's fine. Would be nice to now why it needs doing, but I can live with it!

Cheers,

DAZ

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Copyright © 2012 CrunchBang Linux.
Proudly powered by Debian. Hosted by Linode.
Debian is a registered trademark of Software in the Public Interest, Inc.

Debian Logo