SEARCH

Enter your search query in the box above ^, or use the forum search tool.

You are not logged in.

#1 2013-03-07 21:40:55

mkopec12
New Member
Registered: 2013-03-07
Posts: 2

[Resolved] Lumia 920 not mounting on Waldorf

Hello,

I am running Crunchbang Waldorf on a Acer Aspire One D250, and i am not able to mount Nokia Lumia 920 in it.
lsusb gives:

Bus 001 Device 011: ID 0421:0661 Nokia Mobile Phones 

"watch -n 2 "dmesg | tail"" output is:

[ 1240.488132] usb 1-4: new high-speed USB device number 12 using ehci_hcd
[ 1240.649456] usb 1-4: New USB device found, idVendor=0421, idProduct=0661
[ 1240.649474] usb 1-4: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
[ 1240.649487] usb 1-4: Product: RM-821|Nokia Lumia 920
[ 1240.649498] usb 1-4: Manufacturer: Nokia
[ 1240.649508] usb 1-4: SerialNumber: 00000011D1C194880000000000000000
[ 1240.682281] uhci_hcd 0000:00:1d.3: setting latency timer to 64
[ 1240.720565] uhci_hcd 0000:00:1d.2: setting latency timer to 64
[ 1240.813326] uhci_hcd 0000:00:1d.1: setting latency timer to 64
[ 1240.856799] uhci_hcd 0000:00:1d.0: setting latency timer to 64

Has anybody ever had a similar issue and been able to fix it?
Thanks in advance

Last edited by mkopec12 (2013-03-07 21:52:16)

Offline

Be excellent to each other!

#2 2013-03-07 21:51:48

mkopec12
New Member
Registered: 2013-03-07
Posts: 2

Re: [Resolved] Lumia 920 not mounting on Waldorf

It seems that gphotofs is working with my Lumia, so if anybody encounters similar issue, then gphotofs will help.

Offline

#3 2013-03-08 10:22:12

xaos52
The Good Doctor
From: Planet of the @s
Registered: 2011-06-24
Posts: 4,595

Re: [Resolved] Lumia 920 not mounting on Waldorf

gmtp is an alternative maybe?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Copyright © 2012 CrunchBang Linux.
Proudly powered by Debian. Hosted by Linode.
Debian is a registered trademark of Software in the Public Interest, Inc.

Debian Logo