SEARCH

Enter your search query in the box above ^, or use the forum search tool.

You are not logged in.

#1 2012-11-29 21:12:30

gosom
Member
Registered: 2012-11-27
Posts: 13

[SOLVED]Broadcom Corporation BCM4313 - System does not boot

I follow the instructions: http://wiki.debian.org/brcm80211 for Squeeze and it is installed succesfully.
Moreover after modprobe command I can connect to wirelles.

But when I restart the computer it does not boot.
It fails to an infinite loop of restarting.

command uname -a ouputs:
   

Linux mikro 2.6.32-5-686 #1 SMP Sun Sep 23 09:49:36 UTC 2012 i686 GNU/Linux

Why is it so difficult??

Last edited by gosom (2012-11-30 20:09:43)

Offline

Be excellent to each other!

#2 2012-11-30 13:21:15

sano
#! CrunchBanger
Registered: 2012-03-07
Posts: 114

Re: [SOLVED]Broadcom Corporation BCM4313 - System does not boot

Do you dual boot with (e.g.) ubuntu? I had the same problem as you whith this card when trying to use the proprietary driver in #! and the open-source one (+ firmware) in Arch. Try to reset the BIOS to defaults, that might get you a bootable system again.

Also, please post the output of

lsmod

Offline

#3 2012-11-30 20:09:18

gosom
Member
Registered: 2012-11-27
Posts: 13

Re: [SOLVED]Broadcom Corporation BCM4313 - System does not boot

Problem solved. I installed Crunchbang 11 and installed the drivers as in wiki.debian.org.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Copyright © 2012 CrunchBang Linux.
Proudly powered by Debian. Hosted by Linode.
Debian is a registered trademark of Software in the Public Interest, Inc.

Debian Logo